torstai 13. lokakuuta 2016

Tulevaa

Seuraavana tilaus- ja juhlapalveluprojektina osallistumme
Suomen Nuorisokeskusten Henkilöstöpäivien illallisen
valmisteluun ja tarjoiluun
 4.11.2016
yhdessä Hyvärilän Nuoriso- ja matkailukeskuksen henkilöstön kanssa.

Seuraavasta linkistä pääset tutustumaan lisää yhteistyökumppanimme

Projektimme alkaa tilausmääräykseen perehtymisellä ja tilaisuuden luonteen selvittämisellä. Seuraavaksi suunnittelemme yhdessä Hyvärilän henkilökunnan kanssa tilaisuuden ruokalistan.
Sen jälkeen suunnittelemme tarjottavien ruokien valmistusta, mietimme työnjakoa ja työnajoitusta.

Osan ruoista esivalmistelemme täällä Ammattiopisto Nurmeksessa ja pakkaamme  Hyvärilään kuljetusta varten.
Lopullinen ruokien valmistus ja viimeistely tapahtuu kuitenkin Hyvärilässä.

Yhdessä Hyvärilän henkilökunnan kanssa laitamme ruokalajit esille ja toimimme asiakaspalvelussa.

Lopuksi siistimme ja järjestämme keittiön ja ruokasalin ja osallistumme astiahuoltoon yhdessä Hyvärilän henkilökunnan kanssa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti